تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاوشی
روغن را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه پیاز خرد كرده را بیفزائید و تفت دهید.
سپس ماهیچه را بیفزائید و قدری تفت دهید تا رنگش تغییر كند. حال رب گوجهفرنگی، زردچوبه، نمك و فلفل را بیفزائید و 1 دقیقهی دیگر تفت دهید.
اكنون به میزان كافی آب روی ماهیچه بریزید و بگذارید بپزد. پس از آن كرفس، پیازهای ریز، گوجهفرنگیها و نخودفرنگی را بیفزائید و بگذارید خوراك بپزد و جا بیفتد.
اینك خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با جعفری بیارائید.