آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
گوشت را به همراه روغن زیتون، فلفل سیاه و سس سویا مزهدار کنید و یک شب با روکش در یخچال قرار دهید.
آنگاه ظرف مناسب مایکروویو را آماده کرده و گوشت مزهدار کرده را در آن قرار دهید.
حالا گریل دستگاه را روشن کنید. سپس سهپایه را در دستگاه قرار دهید و ظرف حاوی استیک را روی سهپایه بگذارید و درب دستگاه را ببندید و سپس 8 دقیقه زمان به دستگاه بدهید و استارت بزنید.
اینک صبر کنید تا یک طرف استیک برشته شود. سپس استیک را زیر و رو کنید و باز به مدت 8 دقیقه در زیر گریل استیک را قرار دهید تا طرف دیگر نیز برشته شود.
اکنون کره و آرد را مخلوط کرده در زیر گریل قرار دهید تا کمی آرد برشته شود.
سپس قارچ، استاک، نمک و فلفل را اضافه کنید و 5 تا8 دقیقه در دستگاه با قدرت 100 درصد سس را بپزید.
استیک را در ظرف مناسبی قرار دهید و به همراه سس آن را میل کنید.