آشپزباشی – مژگان فرهنگ
روی نانها كره بمالید و كنار بگذارید. آنگاه نوتلا و گردو را با هم مخلوط كنید و روی 4 برش از نانها بمالید. سپس حلقههای موز را رویش بچینید و برشهای باقیمانده از نان را روی آن قرار دهید و قدری بفشارید تا دو لایه نان به هم بچسبد.
حالا ساندویچها را در دستگاه ساندویچساز بگذارید تا برشته و طلائی رنگ شود. روی ساندویچها را با شكلات آبكرده و پودر پسته بیارائید.
یادآوری1: این ساندویچ را گرم میل كنید.
یادآوری2: منظور از نوتلا شكلات فندقی است كه در شیشههائی در فروشگاهها به فروش میرسد و بیشتر برای صبحانه مصرف میشود.