تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاوشی
كره و روغن زیتون را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائیرنگ شود. سپس گوشت را بیفزائید و تفت دهید.
حالا به میزان كافی آب در قابلمه بریزید و بگذارید گوشت بپزد. اینك بلغور را با آب گرم بخیسانید و در صافی بریزید تا آبش گرفته شود.
آنگاه بلغور، تخممرغ، آرد، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید تا مایهی كوفته كاملا چسبنده و منسجم شود. حالا در قابلمهی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.
سپس هر بار به اندازهی یك قاشق سوپخوری از مایهی كوفته بردارید و به شكل توپ درآورید و در آب جوش بپزید.
اكنون كوفتهها، نخود، نمك و فلفل را به گوشت پخته بیفزائید و بگذارید تیریت كوفته جا بیفتد.
حال كوفته را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با سیر، ماست و فلفل بیارائید و میل كنید.