آشپزباشی- ماه منیر نوری
بادمجانها را در فر(تاون) یا روی زغال كبابی كنید. بعد پوست آنها را بگیرید و خرد نمائید.
حالا كره را در قابلمه بریزید و با پیازچه، كمی تفت دهید.
سپس آرد و ادویه را بیفزائید. كمی كه سرخ شد، آب گوشت و بادمجانها را اضافه كنید تا چند جوش بزند.
آنگاه در مخلوطكن بریزید. سپس خامه و سیر را نیز بیفزائید تا مایه غلیظ و یكدستی حاصل شود.
بار دیگر آن را روی حرارت قرار دهید تا حدی كه داغ شود.
كره، نعنا و ترخان را برای تزئین روی سوپ بریزید و با نان تست (برشتی) میل كنید.