آشپزباشی- ماه منیر نوری
برنج را بشوئید و خیس كنید. در قابلمه مناسبی، كره و پیاز را روی اجاق تفت دهید، مرغ را بیفزائید و كمی سرخ كنید. اینك برنج را بیفزائید و كمی تفت دهید. حالا نمك، فلفل، زرشك، دانه صنوبر و به میزان لازم آب اضافه كنید، در حدی كه یك بند انگشت آب روی تمام مواد را بگیرد.
پس از جوشیدن و تمام شدن آب، درِ قابلمه را ببندید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، با حرارت ملایم پلو را دم كنید. پس از دم كشیدن، شوید و دارچین را با پلو مخلوط كنید و برای پذیرائی در دیس بكشید.