تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. آنگاه سیر را بیفزائید و تفت دهید. حالا كدو، یك چهارم پیمانه از پنیر پارمسان، نمك و فلفل را بیفزائید و اندكی آن را تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و صبر كنید مواد درون آن خنك شود. اكنون پنیر موزارلا را افزوده و مخلوط كنید.
حالا سینه مرغ را با بیفتككوب بكوبید تا اندكی نازك شود و بعد رویش نمك و فلفل بپاشید. آنگاه روی هرسینه مرغ 3 قاشق سوپخوری از مخلوط كدو و پنیر بریزید و آن را رول كنید. حالا رولهای مرغ را ابتدا در مخلوط روغن زیتون (اضافی)، آبلیمو و فلفل و سپس در مخلوط خرده نان و پنیر پارمسان باقیمانده، بغلتانید و آنها را در سینی چربكرده بچینید.
رویشان قدری روغن زیتون بپاشید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. اینك رولهای مرغ را برش دهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید.