تحریریه ماهنامه آشپزباشی- منیژه غفوری
رانهای مرغ را بشوئید و با هولهی كاغذی آشپزخانه خشك كنید. آنگاه مرغ را در قابلمهی مناسبی حاوی آب قرار دهید و روی حرارت اجاق بجوشانید.
بعد آب را دور بریزید و 3 حبه از سیر، هویج، پیاز، كرفس، برگبو، نمك و فلفل را درون قابلمه، روی مرغ بریزید.
سپس به میزان كافی آب به آن بیفزائید و در قابلمه را ببندید تا مرغ بپزد. اكنون مرغ را از قابلمه درآورید و شیر و حبههای باقیماندهی سیر را به آب مرغ بیفزائید و بجوشانید.
در این میان، روغن زیتون را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. آرد را بیفزائید و قدری تفت دهید.
اینك مخلوط آب مرغ و شیر را صاف كنید و آن را كمكم به آرد بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظی به دست آید.
حالا مرغ را درون این سس بگذارید و چند دقیقه بجوشانید. اكنون مرغ را همراه با سس شیر، برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و آن را با پاپریكا، دانههای فلفل سیاه و برگ بو بیارائید.
یادآوری: برای تزئین خوراك؛ روغن زیتون اضافی را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت گرم كنید. پاپریكا را بیفزائید و اندكی تفت دهید. سپس آن را از روی حرارت بردارید.