تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی
اسپاگتی را در قابلمهی حاوی آب جوش و نمك بپزید، در صافی بریزید و گرم نگه دارید. آنگاه روغن را در تابهی مناسبی بریزید، سیر، پودر فلفل قرمز و فلفل دلمهای را بیفزائید و تفت دهید.
سپس قرص عصارهی سبزی حلكرده در آب را بیفزائید و سس را 3 دقیقه، بجوشانید. حالا تخممرغها و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید و آن را به سس فراهم كرده، بیفزائید.
اكنون ظرف محتوی سس را روی حرارت ملایم قرار دهید و سس را پیوسته هم بزنید تا تخممرغ نبندد! (سس باید به حدی غلیظ شود كه پشت قاشق فلزی را بپوشاند).
اینك اسپاگتی، ژامبون، اسفناج، پنیر گودا و جعفری را درون سس بریزید و یك دقیقهی دیگر روی حرارت نگه دارید تا گرم شود.
حالا اسپاگتی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با پنیر پارمسان و فلفل سیاه میل كنید.