تحریریه ماهنامه آشپزباشی- منیژه غفوری
از سر كدوها، دایرهای به ضخامت یك سانتیمتر بردارید و داخلشان را خالی كنید.
آنگاه سیر، پیاز، نمك، فلفل، پاپریكا، ربگوجهفرنگی، رب فلفل و گوشت چرخكرده را در ظرف مناسبی بریزید و خوب ورز دهید تا صاف و یكدست شود و چسبندگی لازم را پیدا كند.
حالا بلغور و روغن زیتون را به آن بیفزائید و مخلوط كنید و داخل كدوها را با این مواد پر نمائید.
مراقب باشید كه حدود 2 سانتیمتر از سر كدوها خالی بماند.
سپس كدوهای پر كرده را در قابلمهی مناسبی بچینید و با اندكی آب، به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید. در اواخر پخت، آبلیمو را بیفزائید و دلمهی كدو را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید.