Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:23

دلمه كدو با بلغور

دلمه كدو با بلغور

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

كدو سبز 1/5 كیلوگرم

 

سیر له‌ كرده 1 حبه

 

پیاز رنده كرده 1 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پاپریكا یك‌دوم قاشق چایخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

رب فلفل قرمز 1 قاشق سوپخوری

 

گوشت چرخكرده 250 گرم

 

بلغور گندم 500 گرم

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- منیژه غفوری

 

از سر كدوها، دایره‌ای به ضخامت یك سانتیمتر بردارید و داخلشان را خالی كنید.

آن‌گاه سیر، پیاز، نمك، فلفل، پاپریكا، رب‌گوجه‌فرنگی، رب فلفل و گوشت چرخكرده را در ظرف مناسبی بریزید و خوب ورز دهید تا صاف و یكدست شود و چسبندگی لازم را پیدا كند.

حالا بلغور و روغن زیتون را به آن بیفزائید و مخلوط كنید و داخل كدوها را با این مواد پر نمائید.

مراقب باشید كه حدود 2 سانتیمتر از سر كدوها خالی بماند.

سپس كدوهای‌ پر كرده را در قابلمه‌ی مناسبی بچینید و با اندكی آب، به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید. در اواخر پخت، آبلیمو را بیفزائید و دلمه‌ی كدو را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید.  

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با کدوآموزش دلمهغذا با کدوانواع دلمهدلمه كدو با بلغوردلمه کدو تعداد بازديد: 1643 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است