Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:20

رولت مرغ و هویج

رولت مرغ و هویج

shooroshirin6

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

گوشت مرغ چرخکرده 500 گرم

هویج رنده کرده 2 عدد درشت

کنسرو نخودفرنگی 1 پیمانه

سیر  2 حبه

تخم مرغ  1 عدد

نمک یک دوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه  یک دوم قاشق چایخوری

ادویه گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری

آرد سوخاری یک چهارم پیمانه

چیپس سیب زمینی  حدود 100 گرم

ماهنامه آشپزباشی - ایران کوهستانی

گوشت، هویج، نخودفرنگی و سیر را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا نرم شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ، نمک، فلفل و ادویه را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا نرم و انسجام پیدا کند.

حالا روی سطح صاف آرد سوخاری بپاشید و مواد را به‌صورت رولت درآورید.

سپس چیپس را داخل سینی فر بریزید و رولت را روی چیپس بغلتانید تا به رولت بچسبد و در فر گرم کرده با دمای 170 درجة سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بپزید.

برچسب ها: انواع موساکاآشپزباشیایران کوهستانیموساکای هویج تعداد بازديد: 1534 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است