آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق بگذارید تا به جوش آید. آنگاه نمک و پاستا را بیفزائید و آن را بپزید تا نرم شود. حالا در آبکش بریزید و رویش قدری آب ولرم بدهید.
سپس در تابه مناسبی روغن بریزید. گوشت، سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و روی اجاق آن را تفت دهید. حالا کنسرو گوجهفرنگی را بیفزائید و با حرارت ملایم آن را بپزید تا آبش کشیده و تبخیر شود.
اینک در کاسه مناسبی گوشت، سه چهارم از پاستا، پنیر پارمسان و نیمی از پنیر موزارلا را ترکیب کنید. سپس تابهای به قطر 20 سانتیمتر را چرب کنید، اطراف تابه را با باقیمانده پاستا لولهای بپوشانید.
حالا مواد فراهم کرده را در تابه بریزید و قدری بفشارید، رویش را با باقیمانده پنیر بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.
اکنون پاستا قالبی را در ظرف مناسبی برگردانید و با گوجهفرنگی و ریحان بیارائید.