تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی
فر را با دمای 175 درجهی سانتیگراد گرم كنید و دو ظرف مناسب نسوز را به گنجایش 300 میلیلیتر (یك و یكچهارم پیمانه) چرب نمائید و كنار بگذارید آنگاه مارچوبه را در قابلمهی كوچكی، حاوی آب جوش بپزید تا نرم شود.
سپس آن را در صافی بریزید و آبكشی كنید. اكنون مارچوبه، گوجهفرنگیها و پیازچه را در ظرفهای نسوز چربكرده بریزید و مخلوط تخممرغها، شوید، شیر، نمك، فلفل، پودر سیر، پودر پیاز و پنیر را بیفزائید و به مدت تقریبی 30 دقیقه یا تا زمانیكه تخممرغ ببندد، پای را در فر بپزید.