آشپزباشی
در تابه مناسبی، روغن و گوشت را بریزید و روی اجاق قرار دهید. گوشت را تفت دهید تا كاملاً طلائیرنگ شود. آنگاه پیاز، سیر و كرفس را بیفزائید و حدود 3 دقیقه دیگر آن را تفت دهید. در این هنگام آرد را اضافه كنید و مواد را كاملاً مخلوط نمائید. آب گوشت، سركه، سبزی، نمك و فلفل را بیفزائید و صبر كنید تا بپزد.
حالا رب گوجهفرنگی را اضافه كنید. اكنون در قابلمه مناسبی، آب و نمك را روی اجاق بجوشانید، لازانیا را در آن قرار دهید تا كمی نرم شود و بعد در آبكش بریزید و رویش آب ولرم بدهید. حالا كف ظرف نسوزی را با كره چرب كنید. ورقههای لازانیا را یك ردیف در كف ظرف بچینید، رویش قدری از مایه گوشتی، سس و پنیر بریزید.
حالا آن را در فر (تاون) گرمشده با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 25 دقیقه در طبقه وسط بپزید تا رویه آن طلائی شود. اینك با ریحان تازه آن را ترئین كنید.