آشپزباشی- مرضیه مرشدی
ابتدا در تابهی مناسبی قدری روغن بریزید و ژامبون را در آن تفت دهید تا ترد شود.
آنگاه آن را روی هولهی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیاش گرفته شود.
سپس پیاز را در همان تابه تفت دهید تا قدری نرم شود و بعد آن را در ظرف دیگری بریزید.
پنیر خامهای، قارچ و ژامبون را بیفزائید و مخلوط كنید.
حال اطراف نانها را بگیرید و ورقههای نان را به كمك وردنه صاف و نازك كنید.
اكنون هر بار به اندازهی 4 قاشقچایخوری از مواد فراهم كرده را روی هر تكهی نان بمالید و آن را به دقت رول كنید و با خلال دندان محكم سازید.
سینی فر را با كره چرب كنید و رولهای قارچ را در آن بچینید.
سینی را به مدت 3-4 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 190 درجهی سانتیگراد قرار دهید تا نانها قدری پخته شوند.
آنگاه خلال دندانها را جدا كنید و رولهای قارچ را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.
یادآوری: میتوانید روی رولها را كمی با كره چرب كنید و كنجد بپاشید.