آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
ابتدا قدری روغن در تابه بریزید، مرغ را بیفزائید و روی اجاق تفت دهید. آنگاه پیازداغ و نیمی از ادویه را اضافه كنید و 1 دقیقه دیگر، تفت دهید.
سپس قدری روغن در تابه دیگری بریزید و روی اجاق گرم كنید و كدو، بادمجان، هویج و سیبزمینی را در آن تفت دهید. حالا باقیمانده ادویه، نمك و زردچوبه را بیفزائید.
اینك ظرف مناسبی بردارید، مخلوط سبزی را در آن بریزید و صاف كنید. سپس مرغ و نخود را رویش بریزید و سس را بیفزائید. اكنون الفته را با جعفری و نان پیتا، بیارائید و میل كنید.
روش تهیه سس: همه مواد را با هم مخلوط كنید.
روش برشته كردن نان پیتا: در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق داغ كنید. آنگاه نان پیتا را بیفزائید و همین كه برشته شد، آن را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود.
یادآوری: منظور از ادویه مخلوط؛ فلفل سیاه، زیره، تخم گشنیز، میخك، جوز هندی، دارچین و هل است.