گروه آشپزی
گوشت را به مكعبهای 2 سانتیمتری خرد كنید و در كاسهی مناسبی بریزید.
مواد لازم برای مزهدار كردن گوشت را بیفزائید، رویش را بپوشانید و دو ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس 8 سیخ چوبی را 30 دقیقه در آب بگذارید تا روی آتش نسوزند!
حالا تكههای گوشت را به سیخ بكشید و روی منقل كباب كنید.
نانها را در تُستر برشته كنید و كباب را در 4 بشقاب مناسب پذیرائی قرار دهید و با نان برشته، لیمو و قدری سس ماست بیارائید.
روش تهیهی سس برای مزهدار كردن گوشت
بلیمو، روغن زیتون، رزماری، زنجفیل، پودر زیره و فلفل را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
روش تهیهی سس ماست
سیر، جعفری، ماست، پوست لیمو، نمك و فلفل را مخلوط كنید و یك ساعت در یخچال بگذارید.