Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:20

كباب بره با سس ماست (مراکش)

كباب بره با سس ماست (مراکش)

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

ران بره 800 گرم

 

نان پیتا 4 عدد

 

لیموی چهار قاچ كرده 1 عدد

 

مواد لازم برای مزه‌دار كردن گوشت

 

آبلیمو 3 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 3 - 4 قاشق سوپخوری

 

رزماری 1 قاشق چایخوری

 

زنجفیل رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

پودر زیره‌ی سبز 1 قاشق چایخوری

 

فلفل تند سبز خردكرده 1 عدد

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس ماست

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

 جعفری خردكرده 1 دسته

 

ماست 400 میلی‌لیتر

 

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

گروه آشپزی

 

گوشت را به مكعب‌های 2 سانتیمتری خرد كنید و در كاسه‌ی مناسبی بریزید.

مواد لازم برای مزه‌دار كردن گوشت را بیفزائید، رویش را بپوشانید و دو ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس 8 سیخ‌ چوبی را 30 دقیقه در آب بگذارید تا روی آتش نسوزند!

حالا تكه‌های گوشت را به سیخ بكشید و روی منقل كباب كنید.

نان‌ها را در تُستر برشته كنید و كباب را در 4 بشقاب مناسب پذیرائی قرار دهید و با نان برشته، لیمو و قدری سس ماست بیارائید.

روش تهیه‌ی سس برای مزه‌دار كردن گوشت

بلیمو، روغن زیتون، رزماری، زنجفیل، پودر زیره و فلفل را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

روش تهیه‌ی سس ماست

سیر، جعفری، ماست، پوست لیمو، نمك و فلفل را مخلوط كنید و یك ساعت در یخچال بگذارید.

 

برچسب ها: آشپزی مللغذای مللانواع سسآموزش سسآموزش کبابانواع کبابسس ماستآشپزی مراکشیغذای مراکشیكباب بره تعداد بازديد: 1792 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است