Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 21 آذر 1403 - 00:30

كوكوی تره‌فرنگی

كوكوی تره‌فرنگی

shooroshirin1

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

تره‌فرنگی1 كیلوگرم

 

هویج رنده كرده 2 عدد

 

روغن مایع  100 میلی‌لیتر

 

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم

 

زرشك 50 گرم

 

شیر 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری

 

پنیر چدار رنده كرده   200 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سرور چاووشی

 

تره‌فرنگی را خرد كنید، بشوئید و همراه با هویج، در تابه‌ مناسبی بریزید. آن‌گاه روغن را بیفزائید و روی اجاق تفت دهید. سپس نمك، فلفل و زرشك را نیز اضافه كنید و اندكی تفت دهید.

حالا شیر، آرد و پنیر را درون تابه بریزید و مخلوط كنید. اكنون مایه‌ فراهم كرده را در قالب چربكرده به قطر 20 سانتیمتر بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: آشپزی با تره فرنگیانواع کوکوکوکوآموزش کوکوطرز تهیه کوکوکوکوی ترهکوکوی تره فرنگی تعداد بازديد: 1290 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است