آشپزباشی- پاملا كلارك، سرآشپز استرالیایی
خمیر فیلو را به قطعات 20 سانتیمتری ببرید تا 16 عدد خمیر مربع شكل داشته باشید.
آنگاه هر دو ورق را پس از مالیدن كره، روی هم قرار دهید و در وسط آنها 2 قاشق سوپخوری از مواد میانی بگذارید.
سپس دو طرف خمیر را روی مواد میانی تا كنید. بعد آن را رول كنید. به همین ترتیب 8 بسته از خمیر و مواد میانی فراهم آورید.
حالا آنها را روی سینی چربكرده بچینید، رویشان كره بمالید، بادام بپاشید و در فر گرمشده، با دمای 190 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانی كه روی خمیر طلائیرنگ شود، بپزید.
روش تهیهی مواد میانی
میگو، آب، برگ بو و دانهی فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد و میگو بپزد. كره را در تابهای بریزید و روی اجاق آب كنید.
آنگاه قارچ را بیفزائید و تفت دهید. سپس آرد را اضافه كنید و تفت دهید. حالا شیر را درون تابه بریزید و پیوسته هم بزنید تا مخلوط بجوشد و كاملاً غلیظ شود.
اكنون آن را از روی اجاق بردارید. پیازچه، خامه و میگو را بیفزائید و مخلوط كنید و پس از خنك شدن مصرف نمائید.