تحریریه ماهنامه آشپزباشی – منیژه غفوری
آرد، تخممرغها، مخلوط خرده نان و پنیر را در سه ظرف جداگانه بریزید. آنگاه سینههای مرغ را با كاغذ هولهای آشپزخانه خشك كنید و رویشان نمك و فلفل بپاشید.
حالا سینههای مرغ را به ترتیب در آرد، تخممرغ و خرده نان بغلتانید و اندكی رویشان را با دست بفشارید تا خرده نان و پنیر به مرغ بچسبد. سپس قاشق سوپخوری از روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید.
حالا سینههای مرغ را بیفزائید و سرخ كنید. در صورت دلخواه، میتوانید روی هر مرغ سرخكرده، پنیر ورقهای بگذارید و در فر گرم كرده نگه دارید، قبل از مصرف، گوجهفرنگی برشته را روی مرغ سرخكرده بریزید و با جعفری بیارائید.
روش تهیه گوجهفرنگی برشته در بالزامیك: فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید. گوجهفرنگیها، سیر، سركه، روغن زیتون، نمك و فلفل را در سینی نسوزی بریزید و 20 دقیقه در فر قرار دهید تا گوجهفرنگیها نرم و برشته شوند.
در این میان یكبار گوجهفرنگیها را هم بزنید تا یكنواخت برشته شوند.
یادآوری: بهتر است سینههای مرغ را بین دو كیسه نایلونی قرار دهید و با بیفتككوب بكوبید تا ضخامتش به یك سانتیمتر برسد.