آشپزباشی- سیما باشیزاده
برنج را بخیسانید. مرغ را با آب، نمك، زردچوبه، فلفل، یك عدد پیاز و لیمو عمانی بپزید.
حالا 3 عدد پیاز باقیمانده را خلالی خرد كنید و در روغن تفت دهید.
آنگاه نیمی از پیاز را برای داخل پلو و نیم دیگر را برای تزئین نگه دارید.
همینكه مرغ پخت، آن را از قابلمه بیرون آورید و برنج و پیاز داغ را در آب مرغ بریزید تا بپزد و آبش كشیده شود.
سپس روغن، ادویهی پلوئی و دارچین را بیفزائید و پلو را دم كنید.
اكنون در تابهی مناسبی، قدری روغن بریزید و كشمش، گردو، خلال بادام و باقیماندهی پیاز داغ را در آن، تفت دهید.
حال پودر لیمو عمانی را نیز بیفزائید.
اینك پلو را برای پذیرائی، در دیس مناسبی، بكشید و مواد فراهم كرده و مرغ را لابهلای آن بریزید.