تحریریه ماهنامه آشپزباشی –ایران كوهستانی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و تابه مناسبی را روی اجاق قرار دهید. آنگاه روغن را در تابه بریزید و نیمی از پیاز را در آن سرخ كنید.
اكنون پیاز سرخكرده را در كاسه مناسبی بریزید، مرغ، پنیر پارمسان، جوز هندی، تخممرغ، آرد سوخاری، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید. سپس از این مخلوط، كوفته قلقلی بسازید و آنها را در روغن تفت دهید تا طلائیرنگ شوند.
حالا كوفته قلقلیها را در ظرف نسوزی بچینید و باقیماندهی پیاز خرد كرده، قدری روغن، سیر، آب مرغ و پوره گوجهفرنگی را به آن بیفزائید. سپس روی ظرف را با فویل بپوشانید و 30 دقیقه در فر قرار دهید.
اینك پاستا پخته را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید، كوفته قلقلیها و سس گوجهفرنگی را به آن بیفزائید و اندكی پنیر پارمسان رنده كرده رویش بپاشید.
یادآوری: برای پختن اسپاگتی؛ در قابلمه مناسبی آب بریزید و بجوشانید. قدری نمك به آن بیفزائید. پاستا را اضافه كنید و بجوشانید. در قابلمه را بگذارید و 8 دقیقه صبر كنید تا پاستا بپزد. پاستا را آبكشی كنید و گرم مصرف نمائید.