تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی
قابلمه مناسب و بزرگی را از آب پر كنید، نمك را به آن بیفزائید و روی اجاق بجوشانید. پاستا را در آب جوش بپزید و همینكه نرم شد، در آبكش بریزید. آنگاه نیمی از كره را در قابلمه بریزید و روی اجاق آب كنید و پاستا را در آن بریزید.
حالا باقیمانده كره را در تابۀ مناسب و گودی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. سپس قارچ، سیر، نمك، فلفل، زیره، سبزی معطر و رب گوجهفرنگی را بیفزائید و 3 – 4 دقیقه، تفت دهید.
آنگاه خرده نان را با شیر مخلوط كنید و به سس قارچ بیفزائید و سس را روی پاستا بریزید و مخلوط كنید. اكنون پاستا را به مدت 30 دقیقه، دم كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.