آشپزباشی- مرضیه فولادی
ابتدا بوقلمون را در كاسهی مناسبی بریزید و پیاز، سیر، زنجفیل، زیره، نمك و زعفران را اضافه كنید و كاملاً ورز دهید.
سپس هر بار به اندازهی یك نارنگی متوسط از مایه بردارید و در دست گلوله كنید.
حالا هر سوسیس را در وسط هر گلوله طوری فرو ببرید كه فقط سر آن به اندازهی 1/5 سانتیمتر از وسط گلوله بیرون باشد و بدین ترتیب، همهی مواد را آماده سازید.
حالا در ماهیتابهی مناسبی (تا حد امكان چدنی)، كره را بریزید و روی اجاق گرم كنید و در سطح ماهیتابه آن را پخش كنید.
آنگاه توپهای آماده را كف ماهیتابه بچینید و چند بار توپها را بچرخانید تا یكنواخت سرخ شوند.
در پایان، سس را همراه با 50 میلیلیتر آب اضافی مخلوط سازید و در ماهیتابه بریزید.
درِ ماهیتابه را بگذارید و به مدت 5 تا 10 دقیقه آرام بجوشانید تا توپهای بوقلمون كاملاً مغز پخت شوند.
اینك خوراك را در ظرف مناسب پذیرائی بكشید و با جعفری بیارائید.
روش تهیهی سس
در قابلمهی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید، رب گوجهفرنگی را 1 دقیقه تفت دهید.
حالا سركه، آب، شكر و پودر آویشن را بیفزائید و پس از 2 دقیقه از روی حرارت بردارید. سس آماده مصرف میباشد.