تحریریه ماهنامه آشپزباشی- منیژه غفوری
یك قاشق سوپخوری از روغن را در تابهی گود و مناسبی بریزید و میگوها را در آن تفت دهید. آنگاه میگوها را از تابه درآورید و یك قاشق دیگر از روغن را در تابه بریزید و پیازچه و چیلی را در آن تفت دهید. سپس زردچوبه را بیفزائید و قدری تفت دهید تا عطرش بلند شود. حالا برنج را افزوده و اندكی آن را سرخ كنید.
اكنون تابه را از روی حرارت بردارید و مخلوط فراهم كرده را به ظرف دیگری منتقل كنید و میگو، آبلیمو و سس را به آن بیفزائید. حالا تخممرغها و آب را در كاسهی مناسبی بریزید و هم بزنید. سپس باقیماندهی روغن را در تابهی تمیزی بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
آنگاه یكچهارم از تخممرغ همزده را در تابه بریزید و بپزید. مراقب باشید كه املت در تابه، به طور یكسان پخش شود. به همین ترتیب املتهای تخممرغ را آماده كنید و در وسط هر یك از آنها، قدری مخلوط میگو و برنج سرخكرده بگذارید.
سپس به كمك كفگیر چهار طرف املت را روی مواد میانی تا كنید و اندكی آن را بفشارید تا باز نشود! دو طرف املتها را سرخ كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.
یادآوری: میتوانید برای زرین كردن روی كرپ از مخلوط زردهی تخممرغ و قدری زعفران حلكرده استفاده كنید.