آشپزباشی
در قابلمه مناسبی، آب بریزید و آن را روی اجاق بجوشانید. آنگاه پاستا، نمك و یك قاشق سوپخوری از روغن را بیفزائید و همین كه پاستا نرم شد، آن را در آبكش بریزید. حالا باقیمانده روغن را در تابهای بریزید، روی اجاق بگذارید و گوجهفرنگیهای دو نیم كرده را به مدت یك دقیقه در آن تفت دهید.
سپس پاستا، شاهی، نمك و فلفل را نیز به گوجهفرنگیها بیفزائید و مخلوط كنید. پس از آن، سه چهارم از پنیر را نیز به مخلوط پاستا اضافه كنید و بعد از 2 دقیقه، تابه را از روی اجاق بردارید. اكنون صبر كنید تا پاستا خنك شود. حالا آن را در كاسه مناسبی بریزید و رویش باقیمانده پنیر را بپاشید.