تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
برنج و آب مرغ را در قابلمه مناسبی بریزید و 15دقیقه روی اجاق بجوشانید تا برنج نرم شود و آب مرغ كشیده شود. آنگاه دو عدد از كدوها را از درازا دو نیم كنید و حلقهای ببرید. سپس نیمی از روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. ورقههای كدو و سیر را در آن تفت دهید.
حالا تخممرغها و پنیر خامهای را در ظرف دیگری بریزید و مخلوط كنید. اكنون گوجهفرنگی خشك، اسفناج، پیازچه، نعنا، نیمی از پنیر پارمسان، برنج، مخلوط كدو، نمك و فلفل را به مخلوط تخممرغ بیفزائید و هم بزنید. اینك مایه فراهم كرده را در قالب چربكرده كمربندی به قطر 25 سانتیمتر، بریزید و رویش را صاف كنید.
سپس باقیمانده كدو را به حلقههای نازك ببرید و آن را روی تارت بچینید. حالا روی كدوها روغن زیتون بمالید و نمك و پنیر پارمسان بپاشید. آنگاه تارت را به مدت تقریبی 35دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. تارت را پس از 10 دقیقه، از قالب درآورید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید.