تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
برنج را در آب جوش دارای نمك بپزید و همینكه برنج اندكی نرم شد، آن را در صافی بریزید و كنار بگذارید. آنگاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. كدوحلوائی را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. حالا تره فرنگی و چیلی را بیفزائید و تفت دهید. سپس اجاق را خاموش كنید و اسفناج را نیز درون تابه بریزید و تفت دهید تا اندكی نرم شود.
اكنون برنج، دانه صنوبر، پنیر پارمسان، تخممرغها، خامه، ریحان، نمك و فلفل را به این مواد بیفزائید و مخلوط كنید. آنگاه روی خمیر فیلو كره بمالید و آن را در قالب كمربندی به قطر 23 سانتیمتر پهن كنید. به گونهایكه خمیر از لبه قالب بیرون بزند. حالا مواد میانی فراهم كرده را درون خمیر بریزید و اضافیهای خمیر را روی مواد میانی بیاورید و رویش كره بمالید.
اینك قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و پای را به مدت تقریبی 45-50 دقیقه، بپزید. هنگام پذیرائی، پای را از قالب درآورید و در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.