تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
تخممرغها، آب، پیازچه، سس فلفل، شوید، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید و كنار بگذارید. آنگاه كره را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود. سپس مایه فراهمكرده را در تابه بریزید، در آن را بگذارید تا املت بپزد.
حالا لبه املت را بلند كنید و آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز بپزد. اكنون پنیر چدار و سالسا را روی نیمی از املت بریزید و نیمه دیگر را روی مواد برگردانید و 2 دقیقه دیگر بپزید تا پنیر آب شود.
اكنون املت را در بشقاب مناسبی بگذارید و رویش را با خامه و سالسا بیارائید.
یادآوری: برای تهیه سالسای تند گوجهفرنگی؛ در ظرفی 2 عدد گوجهفرنگی خردكرده، 1 عدد خیار خردكرده، 1 عدد فلفل دلمهای خرد كرده، 1 عدد چیلی خرد کرده و یك دوم عدد پیاز خردكرده را با هم مخلوط كنید و از سركه و شكر به عنوان چاشنی آن استفاده نمائید.