تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
خرده نان، پنیر پارمسان و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه حلقههای بادمجان را ابتدا در شیر و تخممرغ و بعد در مخلوط خرده نان و پنیر بغلتانید. حالا بادمجانها را در روغن داغ سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود. حالا در تابه دیگری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید.
به میگوها فلفل بزنید و 1 دقیقه در روغن تفت دهید. اكنون سس ادویهای و خامه را به میگو بیفزائید و 1 دقیقه روی حرارت نگه دارید. اینك كره و فلفل دلمهای را نیز بیفزائید و مخلوط كنید. آنگاه بادمجانها را در دو ظرف مناسب بچینید و میگو را همراه با سس ادویهای، رویش بریزید. سپس خوراك را با فلفل دلمهای و جعفری بیارائید.
روش تهیه سس ادویهای: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه پیاز، سیر، برگبو و ادویه را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود. سپس آبلیمو، آب، سس سویا و سركه را افزوده و سس را روی حرارت تند بجوشانید تا مقدارش نصف شود. حالا برگ بو را از سس درآورید.