آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
دنبه، گوشت، پیاز، نمک، فلفل، پرک فلفل قرمز و پاپریکا را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید.
آنگاه گوشت را از کاسه دستگاه غذاساز جدا کنید و قدری ورز دهید.
سپس کره را به گوشت اضافه کنید و قدری دیگر ورز دهید. حالا هربار به میزان یک نارنگی کوچک از گوشت برداشته، در دست فرم دهید و به سیخ بکشید.
اینک کبابها را روی آتش بپزید تا برشته شوند. حالا کباب را در دیس مناسبی که با گوجه مینیاتوری، کدو و فلفل دلمهای و کاهو پر کردهاید قرار دهید.