تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
كره را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود.
آنگاه پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبك شوند. حال قارچ، كلم براكلی و ذرت را بیفزائید و 2 دقیقه، تفت دهید.
سپس مخلوط قرص عصارهی سبزی و آب را بیفزائید و سوپ را به مدت 15-20 دقیقه، با حرارت ملایم بپزید.
اكنون كرهی (اضافی) را در ظرفی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود.
آنگاه آرد را بیفزائید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. اینك 1 پیمانه از سوپ را به آن اضافه كنید و پیوسته هم بزنید تا مخلوط شود و آن را به سوپ بیفزائید.
اكنون خامه را نیز درون سوپ بریزید و آن را از روی اجاق بردارید. سوپ را برای پذیرائی در سوپخوری بكشید و با جعفری بیارائید.