تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
كدوحلوائی را در سینی فر دارای كاغذ روغنی بچینید و رویشان روغن زیتون بپاشید. آنگاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد بگذارید و كدو را به مدت تقریبی 30 دقیقه برشته كنید. در این میان، سس پانادا را فراهم كنید. همینكه كدو قدری خنك شد، آن را پوره كنید و همراه با سس پانادا، پنیر پارمسان، نمك و فلفل، در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
اكنون روی ظرف را بپوشانید و به مدت تقریبی 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا كاملا خنك شود. حالا دستتان را در آرد بزنید و هربار یك چهارم پیمانه از مایه فراهم كرده كروكت بردارید و كف دستتان پهن كنید. سپس یك تكه از پنیر موزارلا وسطش بگذارید و آن را به شكل توپ جمع كنید. اینك خرده نان و جعفری را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه كروكتها را ابتدا در آرد، سپس در تخممرغ و بعد در خرده نان بغلتانید و در سینی بچینید. روی سینی را بپوشانید و 15 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید و توپهای كدوحلوائی را در روغن سرخ نمائید تا طلائی رنگ شود. اكنون كروكت كدوحلوائی را در ظرف مناسبی بچینید.
روش تهیه سس پانادا: كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آرد را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید. آنگاه تابه را از روی حرارت بردارید و شیر را كمكم به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس صاف و یكنواخت شود. سپس تابه را دوباره روی حرارت بگذارید و سس را 3-4 دقیقه دیگر، بپزید تا اندكی غلیظ شود. همینكه سس خنك شد، آن را مصرف نمائید.