تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی
نخود را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آنگاه روغن زیتون را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. سپس گوشت را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید تا طلائی رنگ شود.
حالا 400 میلیلیتر آب را همراه با نخود پخته، درون گوشت بریزید و 5-10 دقیقه بجوشانید. اكنون برنج را بشوئید و درون سوپ بریزید و به اندازه لازم نمك و فلفل به آن بیفزائید.
پس از ده دقیقه، سس ماست و آب گوشت را درون سوپ بریزید و 5 دقیقه دیگر آن را بپزید و پیوسته سوپ را هم بزنید تا غلیظ شود. اكنون سوپ را برای پذیرائی در سوپخوری بكشید و با مواد رویه و پاپریكا بیارائید.
روش تهیه سس ماست: ماست را در ظرف مناسبی بریزید و آنگاه آرد را كمكم به آن بیفزائید و پیوسته با همزن دستی هم بزنید. حالا تخممرغ را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود.
اینك مقداری از آبگوشت و آب نخود را كمكم بیفزائید و هم بزنید. سپس سس را روی حرارت ملایم قرار دهید و 10 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود.
روش تهیه مواد رویه: روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت گرم كنید. آنگاه نعنا را بیفزائید و اندكی تفت دهید. سپس نعناداغ را از روی حرارت بردارید و همچنان كه گرم است، مصرف است.
یادآوری: پاپریكا همان پودر فلفل قرمز شیرین( فلفل دلمهای قرمز) است.