تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی
در قسمت انتهای گوجهفرنگیها برشی به شكل بعلاوه ایجاد كنید و آنها را 10 ثانیه در آب جوش بگذارید. آنگاه گوجهفرنگیها را در آب سرد قرار دهید و پوستشان را بگیرید.
سپس كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. اكنون مرغ را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید. حالا گوجهفرنگیها، چیلی، پوست لیمو، آب مرغ و برگبو را بیفزائید و سوپ را 20 دقیقه، بپزید.
حالا شكر، نمك و فلفل را درون سوپ بریزید و پوست لیمو و برگبو را از سوپ درآورید. همینكه سوپ اندكی خنك شد، آن را به كمك دستگاه غذاساز پوره كنید.
حالا دوباره سوپ را روی حرارت بگذارید تا گرم شود و آن را برای پذیرائی، در سوپخوری بكشید و با خامه و برگ گشنیز بیارائید.