تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی
كدوحلوائی را از درازا نصف كنید و از هر قسمت برشهائی به ضخامت تقریبی یك و نیم سانتیمتردرآورید. آنگاه كدوحلوائی را در ظرف نسوز چربكرده به اندازه تقریبی 5/22×5/32 سانتیمتر بچینید. به گونهایكه برشهای كدو اندكی روی هم قرار بگیرند. سپس كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید.
حالا سیر را افزوده و تفت دهید و بعد خرده نان، پنیر و 1 قاشق سوپخوری از مخلوط سیر و كره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه باقیمانده مخلوط كره و سیر را به كمك قلممو، روی كدوها بمالید و نمك و فلفل بپاشید. سپس مخلوط خرده نان و پنیر را نیز روی كدوحلوائی بریزید.
اینك گراتن كدو را به مدت تقریبی 30-40 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و بعد دمای فر را به 200 درجه سانتیگراد برسانید و 5-10 دقیقه دیگر، گراتن را بپزید. هنگام پذیرائی، روی گراتن را با جعفری بیارائید.