آشپزباشی- ژنوس نوروزی
روغن زیتون را داخل تابهای بریزید و گرم كنید. سینه مرغ را به قطعات مستطیل شكل 1×3 سانتیمتر خرد كنید و در روغن سرخ نمائید. بعد آنها را از تابه درآورید و كره را درون تابه بریزید. سیر را رنده كنید و در كره تفت دهید. اكنون آرد را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید.
پس از حدود یك دقیقه، خامه، ماست، پیازچه و در آخر، پنیر گودا را به سس اضافه نمائید و چند دقیقه صبر كنید تا پنیر آب شود. بعد سس را از روی حرارت بردارید. اینك نمك و فلفل به سس بیفزائید و مرغ را داخل سس بریزید و به مدت 15-20 دقیقه روی حرارت نگه دارید تا مرغ بپزد.
حالا پاستا را مطابق دستورالعملهای پیشگفته بپزید و همراه با سس پنیر گودا میل كنید.