گروه آشپزی
گوشت، پیاز، زردچوبه و به مقدار كافی آب در قابلمه بریزید و روی اجاق بپزید. مراقب باشید كه یك پیمانه از آب گوشت باقی بماند. حالا گوشت را دوبار چرخ كنید و نمك، فلفل، نعنا، زعفران و دارچین را به آن بیفزائید.
آنگاه اندكی از آب گوشت را به گوشت بیفزائید و مخلوط كنید. سپس تخممرغها را با گوشت مخلوط كنید. اكنون نانهای لواش را به اندازهی 12×15 سانتیمتر ببرید و روی هر نان یك قاشق سوپخوری از مخلوط گوشت بگذارید و نان را رول كنید. اینك رولهای فراهم كرده را در روغن داغ سرخ كنید.