تحریریه ماهنامه آشپزباشی- نفیسه قنبری
اسفناج را بپزید و پوره كنید. آنگاه روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. حالا اسفناج، نمك و فلفل را افزوده و بگذارید آب اسفناج كشیده شود. سپس كره را در تابه دیگری بریزید و روی اجاق آب كنید. آرد را بیفزائید و تفت دهید تا اندكی طلائی رنگ شود.
اكنون شیر را كمكم درون آرد بریزید و پیوسته هم بزنید. آنگاه نمك، فلفل و پنیر پارمسان را نیز به سس بیفزائید و بگذارید سس غلیظ شود. حالا مخلوط اسفناج را درون سس بریزید و هم بزنید. اینك اسپاگتی را بپزید، آبكشی كنید و با سس مخلوط سازید. حالا این مخلوط را در ظرف مناسب و چربكردهای بریزید و پنیر موزارلا را رویش بپاشید. سپس پاستا را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.