تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
دو قاشق چوبی را در دو طرف سیبزمینی قرار دهید تا هنگام برش، ورقههای سیبزمینی قطع نشوند! آنگاه سیبزمینی را با چاقوی تیز، به ورقههای نازك ببرید و به طور یك در میان اندكی كره و ورقههای پنیر گودا را در برشهای سیبزمینی بگذارید.
سپس روی سیبزمینیها، پودر سیر، نمك و روغن زیتون بپاشید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200درجه سانتیگراد، كبابی كنید. اكنون سیبزمینیها را از فر درآورید، رویشان قدری خامه بگذارید و پنیر چدار بپاشید. حالا دوباره آنها را 10-12 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود. اینك سیبزمینیها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و با خامه و پیازچه بیارائید.