Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:17

سیب‌زمینی كبابی با پنیر

سیب‌زمینی كبابی با پنیر

shooroshirin3

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی2 عدد درشت

كره2 قاشق سوپخوری

پنیر گودای ورقه‌ای به میزان لازم

پودر سیر یك هشتم قاشق چایخوری

نمك درشت یك‌چهارم قاشق چایخوری

روغن زیتون2 قاشق چایخوری

خامه 60 میلی‌لیتر

پنیر چدار رنده كرده 30 گرم

خامه همزده (اضافی) 60 میلی‌لیتر

پیازچه خرد كرده به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

دو قاشق چوبی را در دو طرف سیب‌زمینی قرار دهید تا هنگام برش، ورقه‌های سیب‌زمینی قطع نشوند! آن‌گاه سیب‌زمینی را با چاقوی تیز، به ورقه‌های نازك ببرید و به طور یك در میان اندكی كره و ورقه‌های پنیر گودا را در برش‌های سیب‌زمینی بگذارید.

سپس روی سیب‌زمینی‌ها، پودر سیر، نمك و روغن زیتون بپاشید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200درجه سانتیگراد، كبابی كنید. اكنون سیب‌‌زمینی‌ها را از فر درآورید، رویشان قدری خامه بگذارید و پنیر چدار بپاشید. حالا دوباره آنها را 10-12 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود. اینك سیب‌زمینی‌ها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و با خامه و پیازچه بیارائید.

 

برچسب ها: سیب‌زمینی كبابی با پنیرآموزش سيب زميني كبابيروش تهيه سيب زميني كبابي با پنيرمواد لازم سيب زميني كبابيآشپزي با پنير تعداد بازديد: 1653 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است