آشپزباشی
ابتدا آب را در ظرف مناسبی روی اجاق به جوش آورید. آنگاه پاستا و نمك را در آن بریزید تا نرم شود.
سپس پاستا را در آبكش بریزید و قدری آب ولرم روی آن بدهید. حالا پس از ریختن پاستا در كاسه مناسب، یك قاشق سوپخوری از روغن زیتون به آن بیفزائید، مخلوط كنید و گرم نگهدارید.
بعد تابه مناسبی روی اجاق بگذارید و باقیمانده روغن زیتون را در آن گرم كنید. اكنون سیر و موسیر را در روغن تفت دهید.
سپس گوجهفرنگی، بادمجان، شكر، نمك، فلفل و ریحان را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اینك پاستا را در دیس مناسبی بكشید و مخلوط گوجهفرنگی و بادمجان را روی آن بریزید.