Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:03

پاستا با بادمجان

پاستا با بادمجان

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پاستای پاپیونی شكل  350 گرم

 

روغن زیتون  دو سوم پیمانه (160 میلی‌لیتر)

 

سیر خردكرده  2 حبه

 

موسیر خردكرده  1 عدد

 

گوجه‌فرنگی خردكرده  400 گرم

 

بادمجان خرد كرده  یك عدد

 

شكر  1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

ریحان تازه و خردكرده  2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

ابتدا آب را در ظرف مناسبی روی اجاق به جوش آورید. آن‌گاه پاستا و نمك را در آن بریزید تا نرم شود.

سپس پاستا را در آبكش بریزید و قدری آب ولرم روی آن بدهید. حالا پس از ریختن پاستا در كاسه مناسب، یك قاشق سوپخوری از روغن زیتون به آن بیفزائید، مخلوط كنید و گرم نگه‌دارید.

بعد تابه مناسبی روی اجاق بگذارید و باقیمانده روغن زیتون را در آن گرم كنید. اكنون سیر و موسیر را در روغن تفت دهید.

سپس گوجه‌فرنگی، بادمجان، شكر، نمك، فلفل و ریحان را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اینك پاستا را در دیس مناسبی بكشید و مخلوط گوجه‌فرنگی و بادمجان را روی آن بریزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیپاستا با بادمجانروش تهیه پاستاآشپزباشیپاستا و بادمجانمواد لازم پاستا با بادمجانتهیه پاستا با بادمجان تعداد بازديد: 1232 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است