تحریریه ماهنامه آشپزباشی- نفیسه قنبری
فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم كنید و قالبی را به قطر 20سانتیمتر، چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه سیبزمینیها را بپزید و به حلقههای نازك ببرید. حالا روغن را در تابۀ مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا سبك شود.
سپس گوشت را افزوده و تفت دهید و نمك و فلفل را به آن بیفزائید. حالا نیمی از ورقههای سیبزمینی را در قالب بچینید و نیمی از گوشت را رویش بریزید. آنگاه باقیماندۀ ورقههای سیبزمینی را روی گوشت بچینید و باقیماندۀ گوشت را بیفزائید.
اكنون تخممرغها، خامه، پیازچه و ریحان را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. اینك این مایه را روی گوشت، در قالب بریزید و فریتاتا را به مدت تقریبی30دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شود، در فر بپزید.