تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
قالب لوف 14×21 سانتیمتری را چرب كنید و كنار بگذارید. سیبزمینیها را به ورقههای 2 میلیمتری ببرید و به مدت تقریبی 4 دقیقه در قابلمه حاوی آب جوش، روی اجاق بپزید. آنگاه هر یك از فلفل دلمهایها را چهار قاچ كنید، دانههایش را بگیرید و كبابی كنید تا پوستشان سیاه شود.
حالا پوست فلفلها را بگیرید و كنار بگذارید. سپس كدوها را از طول به ورقههای نیم سانتیمتری ببرید و در روغن تفت دهید. اكنون كدوها را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود. اینك قسمتهای سبزرنگ تره فرنگی را بگیرید و قسمتهای سفید رنگ را به طول 7 سانتیمتر ببرید و از طول نصف كنید و آن را بخارپز كنید تا نرم شود.
سپس با آب سرد آبكشی كنید. آنگاه روغن زیتون، سیر، آویشن، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا روغن معطر شود. سپس بادمجانها را بشوئید و از درازا ورقهای خرد كنید. بعد بادمجانها را سرخ نمائید و به گونهای كه از دو لبه قالب بیرون باشد، در قالب بچینید. حالا نیمی از سیبزمینی را روی بادمجان بگذارید و به كمك قلممو قدری روغن معطر بمالید.
اكنون به ترتیب نیمی از پنیر دالیا، فلفل دلمهایها، باقیمانده بادمجان، ریحان، كدو و ترهفرنگی را روی سیبزمینی بچینید و روی هر لایه روغن معطر بمالید. آنگاه باقیمانده پنیر دالیا و سیبزمینی را روی این مخلوط قرار دهید. و روغن معطر بمالید. سپس روی مواد را اندكی بفشارید و لبههای بادمجان را روی آن برگردانید و با كاغذ آلومینیومی بپوشانید.
اكنون ترین را در سینی فر قرار دهید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. حالا كاغذ آلومینیومی را از روی ترین بردارید و ترین را روی دیس مناسبی برگردانید و با سس زعفران بیارائید.