روشتهیه
2 فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد روشن کنید آنگاه سینة مرغ، نمک، فلفل سیاه، پیاز و به میزان لازم آب را در قابلمة مناسبی بریزید و مرغ را بپزید. سپس مرغ را ریش ریش کرده، با سس سالسای تند مخلوط کنید. حالا نان تورتیلا روی میز کار قرار دهید اینک از مخلوط مرغ و سالسا بصورت یک ردیف در وسط تورتیلا بریزید، چند برش از فلفل دلمهای رویش قرار دهید. حالا پنیر، گشنیز و چند قطره آبلیمو را روی آن بریزید. سپس سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و آن را با قدری روغن چرب کنید. اکنون تاکیتو را بصورت محکم لوله کرده و در سینی فر کنار هم بچینید. حالا روی تاکیتوها را به روغن آغشته کنید. سپس سینی را در فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید تا برشته شود اینک به همراه سس سالسا و لیمو سرو کنید.
روش تهیه سس سالسا
فیلة گوجه فرنگی، فلفل دلمهای، سیر، پیازچه، گشنیز، فلفل هالوپینو، آبلیمو و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.