Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 21 آذر 1403 - 00:20

تاکیتو مرغ با سس‌سالسا

تاکیتو مرغ با سس‌سالسا

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 – 6 نفر

سینه مرغ ................... 400 گرم

نمک و فلفل سیاه...............به میزان لازم

پیاز خرد کرده.................... 1 عدد متوسط

سس سالسای تند  ................    یک‌سوم پیمانه

تورتیلا یا نان لواش ................ به میزان لازم

فلفل دلمه‌ای خرد کرده...................  1 عدد متوسط

پنیر موزارلای رنده کرده دالیا ..................   1 پیمانه

گشنیز تازه خرد کرده  ...............    100 گرم

آبلیمو ترش ...............   از 1 عدد

روغن زیتون  ...................    به میزان لازم

 

مواد لازم سس سالسا

فیلة‌ گوجه خرد کرده................  3 عدد بزرگ

فلفل دلمه سبز ریز خرد کرده .................. 1 عدد کوچک

سیر  له کرده   ....................   3 حبه

پیازچه خرد کرده .................  8 عدد

گشنیز خرد کرده  ..................... 2 قاشق سوپخوری

فلفل هالوپینو خرد کرده............... 1 قاشق سوپخوری

آبلیمو تازه  ..................... 2-3 قاشق سوپخوری

نمک................  یک‌دوم قاشق چایخوری

روش‌تهیه

2 فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد روشن کنید آن‌گاه سینة مرغ، نمک، فلفل سیاه، پیاز و به میزان لازم آب را در قابلمة مناسبی بریزید و مرغ را بپزید. سپس مرغ را ریش ریش کرده، با سس سالسای تند مخلوط کنید. حالا نان تورتیلا روی میز کار قرار دهید اینک از مخلوط مرغ و سالسا بصورت یک ردیف در وسط تورتیلا بریزید، چند برش از فلفل دلمه‌ای رویش قرار دهید. حالا پنیر، گشنیز و چند قطره آبلیمو را روی آن بریزید. سپس سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و آن را با قدری روغن چرب کنید. اکنون تاکیتو را بصورت محکم لوله کرده و در سینی فر کنار هم بچینید. حالا روی تاکیتوها را به روغن آغشته کنید. سپس سینی را در فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید تا برشته شود اینک به همراه سس سالسا و لیمو سرو کنید.

 

روش تهیه سس سالسا

فیلة گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای، سیر، پیازچه، گشنیز، فلفل هالوپینو، آبلیمو و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزیسس سالساپنیر موزارلاطرز تهیهتاکیتو مرغ با سس‌سالسافلفل هالوپینوتورتیلا تعداد بازديد: 296 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است