آشپزباشی - معصومه عيوضي:
روشتهیه
ابتدا در تابهي مناسبي قدري روغن بريزيد و پياز را در آن تفت دهيد. آنگاه سير و پورهي گوجهفرنگي را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا رب گوجهفرنگي، نمك، فلفل، پاپريكا، اُرگانو و شكر را اضافه كنيد و 5 دقيقه سس را بپزيد. سپس باميه را به آن بيفزائيد و صبر كنيد تا باميه بپزد. حالا ماكاروني را در آب جوش و نمك بپزيد و بعد در آبكش بريزيد. اكنون ماكاروني را با سس و باميه مخلوط نمائيد و براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد و رويش اُرگانو بپاشيد.
خواص پاپریکا
پاپریکا یا فلفل دلمه ای منبع خوبی از ویتامین C است مصرف مرتب فلفل
دلمه ایدر رژيم غذايی، شدت و طول دوران سرماخوردگی را كاهش میدهد.