آشپزباشی
سس بشامل را درست كنید و آن را گرم نگاه دارید. سپس نیمی از كره را در تابه بریزید، قارچ را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود.
آنگاه نمك و فلفل بیفزائید. اكنون میگو را اضافه نمائید و شعلهی اجاق را زیاد كنید تا میگو بپزد و گرم شود.
آنگاه شعله را كم كنید و نیمی از پنیر را بیفزائید و چاشنی بزنید.
در همین حین، پاستا را در آب نمك جوشان بپزید تا نرم شود اما همچنان شكل خود را حفظ نماید.
سپس آن را در صافی بریزید تا آبش گرفته شود.
سس بشامل، و بقیهی پنیر را به پاستا بیفزائید. حالا یكسوم پاستا را در ظرف نسوزی- كه كف آن كره مالیدهاید- بریزید و نیمی از مخلوط قارچ را در آن پخش كنید.
این لایهها را دوباره تكرار كنید و در پایان، لایهی پاستا را بریزید. روی ماكارونی سس بشامل بریزید.
بقیهی كره را در تابه گرم كنید و هنگامی كه كمی رنگ گرفت، آن را روی مواد بریزید.
این غذا را در فری كه از پیش با دمای، 200 درجهی سانتیگراد یا 440 درجهی فارنهایت و یا شمارهی 6 گرم كردهاید، قرار دهید به مدت 20 دقیقه بپزید تا به رنگ طلائی درآید.
اكنون غذای لذیذ شما آماده است.
روش تهیهی سُس بشامل
كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آنگاه آرد را بیفزائید و تفت دهید تا كمی تغییر رنگ بدهد.
سپس شیر را به تدریج بیفزائید و پیوسته سس را هم بزنید. در پایان جوز و فلفل را به سس اضافه كنید.