تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی
روغن زیتون، شیر، تخممرغ، ماست، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه مواد میانی را به این ترتیب آماده نمائید؛ روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. سپس پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبك شود. حالا اسفناج، نمك و فلفل را افزوده و در تابه را بگذارید تا اسفناج بپزد. بعد صبر كنید تا اسفناج خنك شود و آن را در صافی بریزید و با پشت قاشق بفشارید تا آب اضافیش كاملا گرفته شود.
اكنون پنیر را به اسفناج بیفزائید و مخلوط نمائید. آنگاه سینی شیرینیپزی را به اندازه 30×40 سانتیمتر، با كاغذ روغنی بپوشانید و رویش را چرب كنید. حالا 2 ورق از خمیر فیلو را در سینی، روی كاغذ قرار دهید و از مخلوط فراهم كرده شیر و ماست رویش بمالید. سپس یك ورق دیگر از خمیر فیلو، رویش بگذارید و مخلوط اسفناج را روی خمیر بریزید. به گونهای كه از لبههای خمیر، در حدود 2 سانتیمتر خالی بماند.
اینك دو ورق دیگر، از خمیر فیلو را روی مواد میانی قرار دهید و مخلوط شیر و ماست را رویش بمالید و با آخرین خمیر باقیمانده رویش را بپوشانید. حالا روی خمیر را با مخلوط شیر و ماست مرطوب كنید. روی سینی را با كاغذ آلومینیومی بپوشانید. سپس بورك را دست كم 2 ساعت یا یك شب در یخچال نگه دارید. اكنون بورك را با چاقوی تیز، به دلخواه برش دهید و رویش زرده تخممرغ بمالید و كنجد بپاشید. حالا سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و بورك را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، بپزید.