تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
جهت تهیه قیمه پلو:
برنج و لپه را در ظرفهای جداگانه بخیسانید. نیمی از روغن را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید.
آنگاه گوشت را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید.
سپس نمك، فلفل، زردچوبه و رب گوجهفرنگی را بیفزائید و 1 دقیقهی دیگر، تفت دهید. حالا به میزان كافی آب اضافه كنید و بگذارید گوشت بپزد.
اكنون لپه را بپزید و درون گوشت بریزید و صبر كنید تا آب خورش كاملاً كشیده شود. اینك برنج را در آب جوش بریزید و همینكه نرم شد، آن را صاف كنید.
2 قاشق از روغن را در قابلمه بریزید و برنج و قیمه را لابهلای هم در قابلمه قرار دهید. آنگاه زعفران و باقیماندهی روغن را روی قیمه پلو بدهید و آن را 30 دقیقه دم كنید.