آشپزباشی - علی قاضیزاده :
روشتهیه
برنج را بخیسانید،بپزید و آبکش کنید.آن گاه آن را به مدت تقریبی 45 دقیقه دم بگذارید. سپس گوشت را با پیاز،نمک و فلفل خوب ورز دهید و کوفته ریزه درست کنید و در روغن داغ سرخ نمائید.اینک خلال پسته، خلال بادام، خرما و زرشک را جداگانه تفت دهید. قیسیها را نیز دو نیم کرده و تفت دهید.
در ادامه هویج و خلال نارنج را اندکی تفت دهید و کنار بگذارید. اینک پلو را در ظرف مناسبی بکشید و با زعفران و مواد فراهم کرده بیارائید.
خواص قیسی
قـــیسی ســرشار از کاروتنوئیدها (پیشسازهای ویتامینA) و سایر مواد مغذی گیاهی آنتی اکسیدان است. این آنتیاکسیدانها بدن را در برابر آسیبهای اکسیداتیو و رادیکالهای آزاد، که باعث افزایش خطر پیشرفت سرطان و سایر بیماریها میشوند؛ حفظ میکنند. قیسی سرشار از بتاکاروتن است که نقش حیاتی در بدن دارد، فواید آن شامل کمک به پیشگیری و درمان آرتریت روماتوئید، بیماری قلبی، سرطان، فشارخونبالا، مشکلات پوستی، آبمروارید، بیماری وابسته به سن تحلیل ماکولار و سردرد است.