Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:25

پلوی جو | طرز تهیه پلوی جو

پلوی جو | طرز تهیه پلوی جو

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه پلوی جو:

عدس 200 گرم

 

جو 400 گرم

 

نمك  به میزان لازم

 

كره یا روغن حیوانی 100 گرم

آشپزباشی

 طرز تهیه پلوی جو:

ابتدا عدس و جو را، جداگانه به مدت 1 ساعت بخیسانید. آن‌گاه عدس را با حرارت ملایم بپزید. حالا جو را هم در قابلمه‌ی دیگری بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا كاملاً مغز آن نرم شود و آبش بخار گردد.

اینك عدس، نمك و روغن را بیفزائید و مواد را مخلوط نمائید. سپس به مدت یك ساعت روی حرارت ملایم دم كنید. اكنون پلو، آماده‌ی میل كردن می‌باشد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیپلوی جوآموزش پلوی جوروش تهیه پلوی جومواد لازم پلوی جو تعداد بازديد: 8690 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است